0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu un atv. Anul trecut am achizitionat un atv Aeon Overland de 169 cc si am facut contract de vanzare-cumparare cu fostul proprietar. Respectivul atv a fost inmatriculat la politie avand certificat de inmatriculare. Fostul proprietar a pierdut cartea de identitate si cand a solicitat la RAR o copie dupa original i s-a spus ca trebuie mai intai sa depuna o cerere ceea ce a si facut dar nu a mai primit nici un raspuns. In aceasta situatie as vrea sa stiu daca acest atv se poate inmatricula pe primarie sau nu si daca se poate, in ce conditii si ce acte sunt necesare. Va multumesc.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
ATV-ul respectiv este inmatriculat astfel nu aveti cum sa-l inregistrati la primarie!Ramane ca vechiul proprietar sa revina cu solicitare la RAR ca sa-i elibereze duplicat, iar ulterior procedura de inmatriculare este ca si la orice autoturism!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje