0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,
Cu acelasi exces de zel cu care domnul Neagoe Ionut m-a amendat azi dimineata ca am trecut, pieton fiind, pe rosu, m-am deplasat si eu sa platesc aceasta amenda. Trimit atasat o imagine a chitantei, in speranta ca institutiile statului sunt suficient de profesioniste incat sa inregistreze acest lucru, pentru a nu primi la final de an vreo instiintare de neplata.
Va atasez si o imagine cu unul din semafoarele defecte de pietoni din intersectia Sfanta Vineri, unde, exact cand ma intorceam de la plata amenzii, mi-am pus cu adevarat viata in pericol - spre deosebire de astazi dimineata. Poate ii comunicati asta si domnului Neagoe, si poate imi transmite si dansul la la randul sau o informatie: eu pe cine as putea amenda pentru acest lucru?
Va multumesc,
Scarlat Marius Daniel
![]()
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Chiar daca ati achitat sanctiunea,domnule Scarlat Marius Daniel puteti sa faceti contestatie la judecatorie in termen de 15 zile in cazul in care sunteti nemultumit de sanctiunea primita, iar daca castigati banii o sa-i primiti inapoi.In ceea ce priveste chitanta prin care s-a platit amenda,va sfatuiesc sa o pastrati si in caz ca la finante va aparea la impozit o sa puteti astfel face dovada achitarii acesteia!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje