0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 1/0 Oferit: 0/0 |
Pot circula cu un motocultor cu o remorcuta pe drumurile publice? Mentionez ca remorcuta este confectionata de catre un meserias particular, dar are tot ce trebuie: semnalizare stg-dr., frana, stop pe frana, ochi de pisica, iar motocultorul este dotat cu un far destul de puternic. Nu am inmatriculat-o la Primaria locala. Va rog un raspuns legal si autorizat si cum se poate totusi circula pe dr. publice, avand in vedere ca eu sunt obligat sa merg pe astfel de drumuri pana ajung la terenul arabil, aprox. 2 km. Nu vreau sa intru in conflict cu politia. Am permis de categ. B, deci sunt la curent cu semnele si regulile de circulatie. Multumesc
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Ar fi indicat sa va prezentati la primaria din localitate in vederea inregistrarii ca si utilaj agricol!Este necesar ca pentru circulatia pe drumurile publice vehiculul sa corespunda normelor tehnice privind siguranta circulatiei rutiere!
Ultima modificare făcută de cipri83; 05-27-2015 la 04:18 PM.
Aprobare/Dezaprobare |
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Daca este vorba de inregistrare la primarie ca si utilaj agricol nu este nevoie de omologare!
Aprobare/Dezaprobare |
Va multumesc.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje