0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,
Numele meu este Alexandru Piciorus, sunt managerul unei firme in domeniul educational, si totodata presedintele Asociatiei Alfa Club Romania.
In perioada 11-15 iunie organizam un eveniment cu participare internationala in zona Paltinis, unde vor fi prezente aproximativ 80-100 de masini Alfa Romeo, si vom avea activitati precum deplasari spre Transfagarasan in coloana. Ma intereseaza care sunt actele pe care trebuie sa le intocmesc, ca pentru 5 zile, sa pot monta pe masina persoanala, lumini de avertizare, pentru a semnaliza corect coloana in mers si pentru a atentiona ceilalti soferi. Luminile vor fi de culoare galbena sau alba. Atasez si o poza. Masina va fi marcata ca "Safety car". Am nevoie de aceasta autorizatie doar pentru 5 zile insa nu stiu cui sa ma adresez in acest sens.
Informatii despre eveniment regasiti aici: ***
Va multumesc anticipat pentru disponibilitate,
____
Cu respect,
PICIORUS ALEXANDRU EDUARD
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Nu ar fi mai bine sa faceti o solicitare Politiei Rutiere ca sa va puna la dispozitie un echipaj mobil care sa va fie antemergator?
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje