0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua ,
Ma numesc Filfan Bogdan Nicolae , cnp *** , domiciliat in Bucuresti , strada *** sector 3.
In luna noiembrie , am fost prins baut la volan in Germania , Saarbrucken si mi-a fost luat permisul de conducere. Problema este ca de atunci nu mai stiu nimic de el. Nu mi se da nici un rasuns , nu am primit nici o scrisoare nimic. Mi-au spus cei de aici sa iau legaturan cu cei din Roamania de la Politia Rutiera. Cum as putea sa aflu starea permisului meu ? Cum aflu ce s-a intamplat cu el.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Normal permisul de conducere retinut intr-o tara straina se trimite prin ambasada in tara de origine, si apoi la Serviciul Rutier care l-a eliberat!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje