0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Bună ziua,
Azi, sâmbătă, 4 aprilie 2015, în jurul orelor 22:45, un motociclist de la Speed Pizza a urcat cu scuterul pe trotuar, unde circulam. Deși nu m-a accidentat, a circulat foarte imprudent, într-un mod care pune în pericol viața oamenilor. Nu am reușit să-i iau numărul dar am văzut că a dus pizza la adresa bd. Iuliu Maniu nr 55, bl. 17, scara I sau J.
Cred că unui astfel de motociclist ar trebui să i se interzică să mai circule. De asemenea, cred că firmei Speed Pizza ar trebui să i se interzică să aibă un astfel de serviciu pe scutere, din moment ce le permite acestor șoferi să urce pe trotuar.
Vă mulțumesc anticipat,
Mihai Daniel Frumușelu
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Daca un astfel de conducator auto este depistat circuland intr-un asemenea mod este sanctionat fara doar si poate, iar daca dvs ati fi reusit sa-l filmati era si respectivul sanctionat in baza imaginilor!
Fara sa tin partea nimanui, nu cred ca se poate interzice unei firme sa foloseasca un anumit seviciu de livrare (in acest caz pizza), deoarece persoana care conduce scuterul/masina este direct responsabila de actiunile ei!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje