0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu transmirea acestui mesaj catre un echipaj de politie rutiera care a fost extraordinar
In seara aceasta bebelusul prietenei mele s-a grabit sa vina pe lume inaintea termenelor, prinzandu-ne nepregatiti.
Intr-o zona aglomerata (Casa Presei) am intalnit la semafor echipajul de care vorbesc, le-am prezentat situatia si i-am intrebat daca ne pot ajuta sa ajungem mai repede la spital. Domnii, fara sa stea pe ganduri, ne-au eliberat drumul si drept urmare in nici 45 de minute bebelul atasat a venit pe lume.
Nu stiu cum ii cheama si nu am retinut nr masinii, dar va rog sa le transmiteti tuturor colegilor care au patrulat aseara pe ruta Casa Presei - Spitalul Sanador zona Buzesti, daca este posibil, multumirile noastre.
Alexandra, Ozi, Laur si Bebelu
![]()
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje