0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
azi,21 martie,ora 16.00 rulam cu auto propriu in zona bucurestii noi,intersectia cu jiului si am observat in masina de alaturi renault visiniu B 28 KSO un tanar brunet cu ochii caprui,statura medie,de 25-30 ani la volan si care,intre scaunele din fata, tinea,in picioare,un baietel de 4-5 ani,saten.
la stopul urmator am oprit langa aceasta masina si l-am averizat ca e ilegal sa tii copilul asa si ca ii pune viata in pericol. a zis ca nu ii pasa. l-am anuntat ca voi sesiza protectia copilului si politia rutiera ca pune un minor in pericol si incalca legea si a spus ca nu ii pasa. va rog frumos sa indentificati acest personaj si sa il faceti sa inteleaga ca viata copilului e in real pericol si ca il poate ucide si la o frana simpla,la viteza mica.
multumesc
dr.dumitrescu catalina
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje