0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua.
Imi cer scuze ca va deranjez dar nu stiu ce sa fac in acest caz:
In data de 01.12.2014 masina mea cu nr de inmatriculare GL 83 AMW a fost lovita grav in parcare in fata casei, Dr Alexandru Carnabel Nr. **, Galati, de masina cu nr de inmatriculare BC 06 SUZ in jurul orei 10.
Soferul vinovat de producerea accidentlui a fugit de la fata locului.
M.am deplasat la politia rutiera, Sectia 2 politie Galati, si am depus declaratia plus un martor aflat in acel moment la fata locului,(instructor auto) si pana acum nu am aflat nici un raspuns.
Din intamplarile asemanatoare a cunostinetelor mele spun ca nu am nici o sansa in depistarea proprietarului. Masina este asigurata la City Insurance incepand cu data de 18.11.2014.
Sunt hotarat sa depun plangere penala cu solicitarea probelor de vopsea a masinei care m.a lovit.
Dvs ce ma sfatuiti sa fac?!
Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o sapatama placuta.
Cu stima, Fratila Valerica
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje