0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua ,
Va rog mult sa-mi spuneti daca se pot inmatricula in Romania autovehicule dobandite in leasing din U.E. (in cazul meu din Italia de la S.C. ZOOM LION CAPITAL ) .Mentionez faptul ca sunt autovehicule noi, nu au fost niciodata inmatriculate , nu au carti de identitate si au fost aduse in tara imbarcate pe platforma. Documentle pe care le detin sunt cele din atasament. Am inmatriculat mai multe autovehicule de-a lungul activitatii mele dar dobandite in leasing din Romania sau cu detinatori legali romani. Acest caz nu l-am mai intalnit. Va rog mult sa ma ajutati cu aceasta speta !
Va multumesc !
Cu stima ,
Cristian Ivanoiu
Transport manager
Salini S.p.A. Roma , sucursala Bucuresti , Punct de lucru Faget/Timis.
Lugoj-Deva Motorway,Lot 2
tel. ***
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje