0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
Cezar Cursaru
Buna dimineata,
Numele meu este Cezar Cursaru, CNP 1***.
In aceasta dimineata, sotia mea a avut o criza medicamentoasa acuta, motiv pentru care m-am deplasat de urgenta la Farmacia Sensiblu de pe Buzesti (Pta. Victoriei).
Am parcat in mare graba (obturand, ce-i drept banda de biciclisti) si m-am repezit in farmacie pentru medicamente anti-criza.
Cand m-am intors la masina, un politest motociclist ma astepta.
Mi-a cerut actele de identitate pe care I le-am furnizat, spunandu-i totodata ca am o urgenta medicala pe care trebuie sa o rezolv cerandu-i sa ma astepte 5 minute pana duceam medicamentele sotiei mele (ragaz de timp in care dansul ar fi completat procesul verbal).
Spre surprinderea mea, cand m-am intors, nu l-am mai gasit pe domnul politist la locul unde l-am lasat.
Nu ii cunosc numele dar as dori sa imi recuperez actul de identitate si talonul auto pe care I le-am lasat.
V-as ruga sa-mi comunicati cum anume pot face acest lucru.
Cu multumiri,
Cezar Cursaru
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje