0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
Stoica Ionel
Buna ziua,
Conform,legilor in vigoare, orice sofer este obligat sa prezinte "Certificat de Inspecţie Tehnică Periodică" la o eventuala verificare in trafic.
Va rog sa-mi spuneti daca folosirea unei copii alb-negru este permisa pentru solicitarea in trafic.
Aceeasi intrebare este valabila si despre bonul fiscal ce atesta plata taxei de drum (rovigneta). Acest document e tiparit pe o hartie termosensibila, si e destul de sensibil. La o verificare in trafic mi-a fost solicitat acest document, pe care nu l-am prezentat din motivele expuse mai sus. Nu s-a intamplat nimic, insa as dori sa_mi oferiti un punct de vedere vis-a-vis de acest aspect.
Va multumesc.
O zi buna
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 77/28 Oferit: 23/8 |
Toate actele trebuiesc prezentate in original ,copiile nu sunt acceptate,in afara celor legalizate(oare merita legalizate),un exemplu:pe ultima pagina s-au anexa certificatului de inmatriculare este pagina rezervata ITP daca observati aveti un tinbru de securitate ,acela nu este vizibil la o copie,cel mai bine la un control in trafic sa aveti toate actele originale si nu veti avea probleme,iar referitor la vinieta aveti dreptate dupa un timp scrisul devine indescifrabil dar nu este problema politia va poate cauta in baza de date sa verifice valabilitatea acesteia.Astea sunt legile si trebuiesc respectate.
Multa bafta
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje