0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
alexandru marian <>
buna ziua.am permis scos in romania in anul 2011.eu am rezidenta aici in spania din 2007.zilele trecute mi s aspus in trafic ca permisul meu nu este valabil ,drept urmare am fost amendat cu 200e.la trafic mi s a spus ca trebuie sa dau examenul din nou daca vreau sa conduc ,pt a putea scoate permisul spaniol.pe motivul ca eu am dat de permis in tara,avand deja resedinta aici,nu mi se poate preschimba permisul romanesc in cel spaniol.
ce as putea face in acest caz?multumesc anticipat
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/1 Oferit: 0/0 |
Buna ziua ,
As avea si eu o mica intrebare :
In acest moment sunt plecat in strainatate si o sa revin in tara undeva pe 20 decembrie. Problema e ca permisul imi expira pe 12 decembrie. As vrea totusi sa revin cu masina si m-am gandit la urmatorul scenariu :
Sa fac vizita medicala aici undeva la o clinica avizata si sa trimit parintilor toate actele necesare plus procura speciala eliberata de consulatul Romaniei. In acest mod ma gandesc ca pot beneficia de adeverinta de 15 zile si pot sa ma intorc cu masina acasa.
dupa parerea dumneavoastra este valida incercarea mea ?
Multumesc anticipat
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Nu este valabila, vizita medicala se face in Romania.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje