0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
Marcu Marius <>
Buna ziua,
as vrea sa mi las si eu o parere despre sofatul din ziua de azi.Cei ma periculosi(pe langa taximetristi)sunt soferii de Maxitaxi,care cat e ziua de lunga,in timp ce conduc cu cate 12-15 oameni,vorbesc incontinuu la telefon.Poate daca s ar pune amenzi si puncte ca oriunde in uniunea europeana am putea circula mai linistiti pe strazi.Sunt o multime de accesorii ca si casti sau bluetooth.Puneti 3-6 puncte pentru vorbitul la telefon.Nu mai sunt 50-60% atenti la ce fac,nu semnalizeaza etc.Sunt iresponsabili.Pun in pericol atat viata celor nevinovati care se deplaseaza cu Maxitaxi cat si a celorlati participanti la trafic.
Cat pentru cei care accidenteaza pe trecerea de pietoni exact acelasi sistem ca pentru crima cu premeditare.E unul si acelasi lucru.
Va multumesc
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje