0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
buna ziua va rog frumos sa ma ajutati daca se poate,am avut o condamnare de 3 ani cu suspendare dupa care am primit inca o condamnare de 4 luni si revocarea celor 3 ani, condamnarea de 4 luni am primit o pentru conducere pe drumurile publice a unu autovehicul neinmatriculat de asemene cand am primit sentinta scria pe ea ca se interzice si dreptul de a conduce pe o perioada de un an ,sau pana la solutionarea dosarului de catre tribunal.dosaru s a solutionat si decizia finala e de a executa pedeapsa cu inchisoare de 3 ani si 4 luni dar de asemeni a trecut si anul care nu aveam voie sa sofez,as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta ce s_a intamplat cu permisul meu daca i l mai am sau este anulat,in sentinta nu se mentioneaza de anularea permisului.va multumesc
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje