0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
Constantinescu Mihail <>
Buna ziua,in urma unui accident petrecut acum 4 ani si a sentintei judecatoresti definitive data in februarie anul acesta (2013)am primit o condamnare de sase luni cu suspendare pe timp de 2 ani si jumatate.acum 4 ani am lovit din spate o alta masina care a ajuns pe trecerea de pietoni unde a lovit o persoana care a sufert (comform certificatului medico - legal)o entorsa usoara la genunchi si o fisura de menisc care au necesitat 21 zile repaus la pat.nu consumasem bauturi alcoolice.va rog sa-mi spuneti cand pot beneficia de dreptul de a-mi redobandi permisul de conducere,fiind modul in care imi castig existenta(lucrez ca sofer la o firma de publicitate - pot spune ca inca lucrez,dar nu mai conduc).
Va multumesc anticipat pt, raspuns,Mihai C.
ps.astazi (15.05.2013)am depus decizia de la judecatorie si dovada la Udriste,dar nu mi s-a dat un raspuns clar
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje