0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
Barbu Victor <>
Buna ziua!
Subsemnatul Barbu Victor, fiul lui Nicolae si al Silvia, CNP. ****12146****, CI. Seria **, NR ***100, Eliberat de S.****. Sector * la data de 19.01.2011, cu Domiciliul in Bucuresti, Bld. ***, Sector 6.
Pe data de 13.02.2013 am primit o amenda pentru Rovinieta la autoturismul cu numar de inmatriculare B67XYZ care nu se mai afla in proprietatea mea din data de 17.11.2011, cand a intrat in proprietatea domnului Iosif Marius Florin, care comform actului de vanzare-cumparare a autovehiculului, se legitimeaza cu: CI Seria **, NR ***712, domiciliat in Bucuresti, Sector 3, Str. Martinesti, Nr.**.
Amenda a fost anulta de catre Judecatoria Alexandria la data de 27.03.2013 comform Document: 1608/2013 27.03.2013 la dosarul 1270/740/2013.
Ce anume trebuie sa fac ca sa nu mai primesc eu amenzile, deoarece la data de 07.05.2013 am mai primit o amenda asemanatoare.
Multumesc!
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 2 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 2 vizitatori)
Marcaje