0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/2 Oferit: 0/0 |
Ce acte i-mi sunt necesare pentru sustinerea examenului pentru cat AM?
Aprobare/Dezaprobare |
ACEST POST A FOST STERS DUPA CE S-AU PRIMIT SESIZARI DIN PARTEA MEMBRILOR IN LEGATURA CU LIMBAJUL NEADECVAT AL CELUI CARE A POSTAT.
99gyo primeşte deocamdată doar un avertisment pentru încălcarea regulamentului forumului.
Dacă va continua să se comporte în acelaşi fel, contul lui va fi şters şi IP-ul banat.
admin
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Se vede cata scoala ai, mai treci pe la scoala si apoi ti se va raspunde, daca meriti.
"Ce acte i-mi sunt necesare pentru sustinerea examenului pentru cat AM?"
Ce acte imi sunt necesare pentru sustinerea examenului pentru cat AM? Asa se scrie. O prima lectie de ortografie.
Aprobare/Dezaprobare |
Aprobare/Dezaprobare |
STERGETI-MI CONTUL ... nu am ce sa aflu de la niste incompetenti
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 77/28 Oferit: 23/8 |
Documente necesare pentru inscriere:
- virsta minima 16 ani
- copie buletin sau C.I
- cazier judiciar cu mentiunea examen moto
- test psihologic apt categoria AM
- fisa medicala apt categoria AM
- 1 poza tip buletin sau pasaport
- taxa examen moto 6 ron la CEC
- taxa permis 68 ron la CEC
Dosarul pentru examen cuprinde urmatoarele documente:
- Fisa de scolarizare eliberata de scoala
- Cerere de inscriere la examen (se elibereaza de catre scoala).
- Fisa medicala – efectuata in cadrul scolii sau la unitati din cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (daca se doreste si obtinerea atestatului profesional).
- Cazier judiciar (cu mentiunea: pentru examen auto).
- Chitanta care reprezinta contravaloarea permisului de conducere, platita la C.E.C. sau Trezorerie.
- 1 fotografie color tip permis de conducere.
- Copii xerox: carte (buletin) de identitate, permis de conducere (daca este cazul).
- Chitantele care fac dovada achitarii integrale a taxelor de scolarizare.
- - - Actualizat - - -
sper sa ati fie de ajuror Cu mult respect
Bafta multa
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Dupa cum a SPUS DL. RADU STROE, se modifica legea , inca nu este nimic clar de 4 luni, dosarele penale au fost facute scuteristilor pe nedrept, GAZETA SPORTURILOR a scos un DVD impreuna cu POLITIA RUTIERA-VIDEOGHID RUTIER- in care la MOPEDE scrie si se spune ca pentru a conduce un moped este nevoie doar de cursurile de legislatie. Mentionez si atrag atentia ca DVD-UL a fost la vinzare incepind cu data de 29 MARTIE 2013, DECI DUPA APARITIA LEGII si nu are nimeni nici o scuza ca sint date eronate, cu atit mai putin POLITIA RUTIERA SI FEDERATIA NATIONALA PATRONALA A FORMATORILOR DIN TRANSPORTUL RUTIER DIN ROMANIA CARE AU PARTICIPAT LA EXECUTIA DVD-ului.CINE EVINIVAT, oare voi primi un raspuns clar; CIND VOI PUTEA CIRCULA DIN NOU CU SCUTERUL dupa 6 ani de circulat si cu toate actele in regula inclusiv ITP-UL la RAR? Am 43 de ani.Ca majoritatea in ROMANIA sint de mintuiala, bani pierduti si oameni incapabili, politici, in posturi de conducere.
- - - Actualizat - - -
Dupa cum a SPUS DL. RADU STROE, se modifica legea , inca nu este nimic clar de 4 luni, dosarele penale au fost facute scuteristilor pe nedrept, GAZETA SPORTURILOR a scos un DVD impreuna cu POLITIA RUTIERA-VIDEOGHID RUTIER- in care la MOPEDE scrie si se spune ca pentru a conduce un moped este nevoie doar de cursurile de legislatie. Mentionez si atrag atentia ca DVD-UL a fost la vinzare incepind cu data de 29 MARTIE 2013, DECI DUPA APARITIA LEGII si nu are nimeni nici o scuza ca sint date eronate, cu atit mai putin POLITIA RUTIERA SI FEDERATIA NATIONALA PATRONALA A FORMATORILOR DIN TRANSPORTUL RUTIER DIN ROMANIA CARE AU PARTICIPAT LA EXECUTIA DVD-ului.CINE EVINIVAT, oare voi primi un raspuns clar; CIND VOI PUTEA CIRCULA DIN NOU CU SCUTERUL dupa 6 ani de circulat si cu toate actele in regula inclusiv ITP-UL la RAR? Am 43 de ani.Ca majoritatea in ROMANIA sint de mintuiala, bani pierduti si oameni incapabili, politici, in posturi de conducere.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje