0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
Lazar Petrisor <>
Va rog sa ma ajutati , am o nelamurire . Am permis de conducere cat B C E din 1990 , insa in prezent conduc doar autoturismul personal . Trebuie sa dau examen din cinci in cinci ani ? pot renunta la categoriile C, E ? sau termenul profesionist se refera doar la cei care profeseaza ?
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 77/28 Oferit: 23/8 |
din ce stiu eu nu poti renunta la categorii,dar nu inteleg ce ai vrut sa spui ca dai examen din 5 in 5 ani nu este adevarat singura diferenta fata de vechia legislatie este ca trebuie sa schimbi permisul la 5 ani nu la 10 cum era inainte este singura problema,si da situ te numesti profesionist chiar daca nu profesezi deci nu vad problema noi care profesam orcum schimbam la 5 ani card taho,atestate deci o sa schimbam si permis o data cu ele dar tu daca nu profesezi schimbi doar permis.Mult noroc in continuare ati doresc si gandestete ca ai platit o gramada de bani cand ai facut scoala pentru C+E este pacat sa renunti pentru 68lei sau cat sa mai facut preschimbatu permisului iar viza medicala este chiar bine venita la toti.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Da poti sa renunti la cele 2 categorii, trebuie sa te adresezi cu o cere la SRPCIV din judetul tau.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje