Joi, 20 Septembrie 2018 - PolitiaRutiera.ro

A sărit cu pistolul după un accident rutier

Poliţiştii au stabilit că în scandalul izbucnit, joi dimineaţă, pe o stradă din municipiul Constanţa, după o tamponare, două persoane ar fi fost lovite şi cu un pistol de tip airsoft. Bărbatul care deţinea arma a fost amendat cu 2.500 de lei pentru că nu are documente de provenienţă pentru pistol.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un poliţist a fost agresat când a încercat să imobilizeze un şofer

Un poliţist din Craiova a fost agresat, miercuri seară, când încerca să imobilizeze un şofer. Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele echipajului de Poliţie, maşina acestuia fiind urmărită în trafic. Când autoturismul a fost blocat, poliţistul a fost lovit cu telefonul în faţă. Agresorul a reuşit să scape, iar poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical pentru prinderea lui, fără însă a reuşi.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Circulaţie rutieră închisă joi pe DN 1A

Circulaţia rutieră pe DN 1A va fi închisă joi, între kilometrii 118+450 de metri şi 122+300 de metri, din cauza unor lucrări de reparaţii la un pasaj de cale ferată, şoferii fiind îndrumaţi pe rute ocolitoare, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO. Un mort pe Centura Caracal

Un bărbat a murit, joi, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit frontal cu un camion, pe DN 6, în judeţul Olt, anunţă Centrul Infotrafic. Traficul pe varianta ocolitoare a oraşului Caracal este blocat până la finalizarea cercetărilor la locul accidentului, autovehiculele fiind dirijate pe DN 54.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

S-au luat la bătaie după un incident în trafic

Un conflict a izbucnit, joi dimineaţa, pe o stradă din municipiul Constanţa, între mai multe persoane, în urma unei tamponări în care au fost implicate două maşini. O femeie şi un bărbat au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui scandal, iar patru persoane vor fi audiate de poliţişti.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.