Duminică, 04 Februarie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Tânăr înjunghiat în autobuz

Un baiat in varsta de 16 ani a ajuns la spital, duminica seara, dupa ce a fost injunghiat in piept, intr-un autobuz aflat in mers in municipiul Iasi, agresorul fiind deranjat ca tanarul manca seminte in mijlocul de transport, potrivit News.ro. Tanarul a fost dus la spital, iar starea lui este stabila.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Permisul auto e eliberează ONLINE mai ușor

Ministerul Afacerilor Interne şi Instituţiile Prefectului au elaborat un format standard al paginilor de internet, care facilitează accesul cetăţenilor la informaţiile publice, printre care eliberarea paşapoartelor simple, operaţiunile privind permisele de conducere şi înmatricularea vehiculelor. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

A murit după ce a trecut prin loc nepermis

O femeie în vârstă de 61 ani din judeţul Bistriţa-Năsăud şi-a pierdut viaţa, duminică seara, după ce a fost lovită de o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 19 ani, pe DN 17, potrivit datelor comunicate Agerpres de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Crina Sîrb. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Pe ce artere există zăpadă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.