Duminică, 21 Ianuarie 2018 - PolitiaRutiera.ro

ȘOC! Anul acesta IARNA va dura CÂTEVA ZILE!

Lunile februarie şi martie vor fi caracterizate de o vreme cu temperaturi mai ridicate în regiunile sudice şi estice şi apropiate de normal în restul teritoriului, în timp ce în luna aprilie, temperaturile medii ale aerului se vor situa sub mediile climatologice în majoritatea regiunilor, reiese din prognoza de specialitate, valabilă pentru intervalul februarie - aprilie 2018, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

SMURD nu a mai putut constata decât decesul

O persoană a decedat, iar alta a fost rănită într-un accident rutier produs duminică dimineaţă pe DJ177A, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, în localitatea Doroteia, arondată oraşului Frasin, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Poliția Română, membră a INTERPOL. Scurtă istorie

Pe parcursul celor 45 de ani de existenţă, Biroul Naţional Interpol a cunoscut o evoluție rapidă și proporțională cu cerințele actuale, prin alinierea la standardele INTERPOL, așezând Poliția Română între primele poliții din lume care au implementat cu succes serviciile și instrumentele de luptă împotriva criminalității puse la dispoziție de Organizație.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Se circulă pe toate drumurile naționale

Toată reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi este deschisă circulaţiei. Se circulă în condiţii de ceaţă în 16 judeţe, a anunţat duminică CNAIR, care subliniază că toate Direcţiile Regionale ale Companiei sunt mobilizate si intervin pentru a asigura traficul rutier în condiţii de siguranţă, acolo unde se impune.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.