Șofer beat a lovit o mașină a poliție

Șofer beat a lovit o mașină a poliție

Un bărbat de 31 de ani din Victoria, judeţul Braşov, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că, băut fiind, s-a urcat la volanul unei maşini deşi nu avea permis şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Aceştia l-au urmărit, iar în timpul operaţiunii bărbatul a intrat cu maşina în autospeciala Poliţiei, avariind-o.


Potrivit poliţiştilor din Braşov, pe DJ 104 A, între localitatile Viştea de Sus şi Victoria, o patrulă auto a poliţiştilor a pornit în urmărirea unei maşini, cu semnalele acustice şi luminoase în functiune.

La vederea echipajului, şoferul a intors autovehiculul, în scopul evitării controlului, iar în timpul urmăririi, a lovit maşina Poliţiei.

Într-un final bărbatul a fost oprit, iar cu ocazia verificarilor efectuate a rezultat ca autorul, în vârsta de 31 ani, din Victoria, nu poseda permis de conducere. De asemenea, bărbatul avea o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur in aerul expirat, context in care a fost condus la Spitalul municipiului Fagaras in vederea recoltarii probelor biologice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Fagaraş.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.