Logo
Imprimă această pagină

Și-a ucis soția și socrii

Și-a ucis soția și socrii

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi socrii la începutul acestei săptămâni a fost prins joi, de poliţiştii din Neamţ, în apropierea locuinţei sale. El a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru audieri.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, bărbatul în vârstă de 43 de ani care şi-a înjunghiat soţia şi socrii la începutul acestei săptămâni a fost prins joi, în jurul orei 10, în apropierea casei sale din localitatea Agapia. El a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru a fi audiat de anchetatori, urmând să fie cercetat cel mai probabil pentru tentativă de omor.

Luni după-amiază, a avut loc un scandal într-o familie din localitatea Agapia. Bărbatul se afla împreună cu soţia sa, în vârstă de 40 de ani, în casa socrilor, sărbătorind ziua onomastică a femeii. La un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între bărbat şi celelalte trei persoane a izbucnit un scandal. Bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat socrii, după care a injunghiat-o pe soţia sa în zona inimii. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijri medicale.

După comiterea acestor fapte, el a fugit, fiind căutat de atunci de poliţişti, care au reuşit să-l prindă joi dimineaţa.

 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.