Și-a omorât mama în bătaie

Și-a omorât mama în bătaie

Un bărbat din localitatea Decindeni şi-a omorât în bătaie mama în vârstă de 81 de ani, iniţial declarând că aceasta s-a lovit în timp ce căra lemne, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa,.

Bărbatul are 56 de ani, este divorţat şi locuia cu mama sa. 

''La data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi despre decesul unei femei din localitatea Decindeni. Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că acel cadavru prezenta mai multe leziuni la nivelul capului, feţei şi membrelor superioare'', potrivit comunicatului IPJ Dâmboviţa. 

Fiul persoanei decedate a declarat că aceasta s-ar fi accidentat în ziua de 5 ianuarie, în timp ce căra lemne, iar la data 10 ianuarie ar fi murit. 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa, după efectuarea necropsiei rezultând că moartea femeii a fost violentă. În urma cercetărilor făcute, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au stabilit că fiul acesteia ar fi agresat-o în mod repetat, provocându-i decesul. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de vineri să fie prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.