Și-a distrus Mercedes-ul într-un cimitir

Și-a distrus Mercedes-ul într-un cimitir

Un şofer beat şi-a distrus Mercedesul de lux după ce a intrat cu maşina printr-un zid într-un cimitir din Sydney, a informat marţi poliţia locală, citată de DPA.

Poliţia a declarat că investighează acest incident neobişnuit, petrecut în primele ore ale zilei de marţi la cimitirul Randwick din South Coogee, situat pe coasta Pacificului într-una dintre suburbiile estice ale oraşului Sydney.

În fotografiile făcute la faţa locului se poate vedea maşina răsturnată, după ce a parcurs o distanţă de peste 5 metri în cimitir, înconjurată de numeroase pietre funerare avariate.

Potrivit poliţiei, şoferul Mercedes-ului era în stare de ebrietate, rezultatele etilotestului indicând că acesta consumase alcool peste limita legală.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a suferit leziuni la nivelul feţei şi abdomenului şi a fost dus la un spital local, starea sa fiind pe moment stabilă.

Şoferul se afla singur în maşină la momentul accidentului, a informat presa locală arată Agerpres.

Bărbatul circula cu viteză mare şi este "extrem de norocos" că se mai află în viaţă, a declarat marţi reporterilor inspectorul de poliţie Michael Merret.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.