Reținut pentru hărțuire sexuală

Reținut pentru hărțuire sexuală

Un bărbat din Capitală a fost reţinut după ce a făcut gesturi indecente în faţa unei femei, dându-şi pantalonii jos şi mimând actul sexual. Bărbatul a mai făcut un gest asemănător în aceeaşi zi cu o altă femeie şi, potrivit poliţiştilor, era cercetat, fiind prins în iulie 2017 în timp ce săvârşea acte de exhibiţionism. Incidentele au avut loc pe stradă, în Sectorul 3.


Potrivit Poliţiei Capitalei, o femeie de 34 de ani a depus plângere după ce sâmbătă, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 3, un bărbat necunoscut a venit din spate, şi-a dat pantalonii jos şi a mimat un act sexual. Bărbatul a fost prins în scurt timp de poliţişti şi dus la audieri.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că bărbatul de 27 de ani a făcut acelaşi lucru cu o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.30. Femeia a depus plângere cu privire la cele întâmplate.

Bărbatul era deja cercetat, fiind prins în iulie 2017 de agenţii de siguranţă publică ai Secţiei 23 în timp ce săvârşea acte de exhibiţionism pe o stradă din Sectorul 3.

Bărbatul este acum cercetat pentru trei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi urmează să fie dus în instanţă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.