Radu Gavriş, şeful de la Omoruri, împuternicit pentru 6 luni în postul de adjunct la Poliţia Capitalei

Radu Gavriş, şeful de la Omoruri, împuternicit pentru 6 luni în postul de adjunct la Poliţia Capitalei

Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, l-a împuternicit joi pe Radu Gavriş, şeful de la Omoruri, în funcţia de director general adjunct al Poliţiei Capitalei, pentru o perioadă de şase luni, informează IGPR.


„Prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 23 august a.c., comisarul-şef de poliţie Gavriş Radu Emilian, şeful Serviciului Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 6 luni, atribuţiile funcţiei de director general adjunct al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, pe linie de poliţie judiciară”, informează reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

De altfel, ministrul de Interne, Carmen Dan, a lăudat activitatea lui Radu Gavriş, care a coordonat echipa ce a găsit arma furată de către un protestatar.

„Am fost extrem de capacitaţi să găsim arma într-un timp atât de scurt. Vreau să adresez pe această cale mulţumiri celor care au coordonat activităţile de identificare a armei. Mulţumirile mele se adresează tuturor structurilor de Poliţie, pentru că această activitate se desfăşoară într-o strânsă colaborare, dar şi structurii de crimă organizată coordonată de domnul Gavriş. Eu sunt omul care, atunci când trebuie să facă referire la o activitate care m-a nemulţumit ca ministru, fac referire fără ezitare şi trag semnale de alarmă, dar şi omul care mulţumeşte şi recunoaşte determinarea şi capacitatea, profesionalismul cu care s-a lucrat”, a declarat Carmen Dan, la finalul audierilor din comisia de apărare din Parlament.

Precizările lui Carmen Dan vin după ce, în urmă cu câteva luni, ministrul i-a cerut lui Radu Gavriş demisia, în contextul scandalului dosarului poliţistului pedofil Eugen Stan.

„Aştept ca şeful Serviciului Omoruri (Radu Gavriş, n.r.) să facă un pas în spate. Aşa cum aştept ca şeful de la Control Intern din Brigada Rutieră a facă un pas în spate", a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan, la acel moment.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.