Publicitate

Poliția intervine pentru protejarea pădurii

Poliția intervine pentru protejarea pădurii

În urma unei acțiuni pentru protejarea fondului forestier, desfășurată în județul Bistrița-Năsăud, polițiștii au dispus confiscarea a peste 50 de m.c. de cherestea, în valoare de peste 33.000 de lei. De asemenea, o societate comercială a fost amendată cu 10.000 de lei, fiind indisponibilzat și autocamionul folosit la transportul materialului lemnos.

La data de 17 septembrie a.c., în cadrul unei acțiuni silvice, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au depistat, în trafic, un autocamion cu semiremorcă în timp ce transporta 50,2 m.c. de cherestea, în valoare de 33.569 lei, fără proveniență legală.

În urma verificărilor efectuate, la fața locului, de către polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, a rezultat faptul că o societate comercială de exploatare și prelucrare a materialului lemnos ar fi expediat, în mod repetat, cu același aviz de însoțire, aceeași cantitate de cherestea.

Astfel, polițiștii au sancționat contravențional agentul economic cu o amendă în valoare de 10.000 de lei. De asemenea, a fost dispusă confiscarea materialului lemnos și a mijlocului de transport folosit.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.