Poliția: Amenzi de peste 1,8 milioane de lei, date într-o singură zi

Poliția: Amenzi de peste 1,8 milioane de lei, date într-o singură zi

Poliţiştii au dat, într-o singură zi, amenzi în valoare totală de 1,8 milioane de lei, după ce au desfăşurat mai multe acţiuni de control în toată ţara pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi au intervenit la peste 3.000 de evenimente. De asemenea, aproape 300 de şoferi au rămas, temporar, fără permis.


Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în cursul zilei de vineri, aproape 10.000 de poliţişti au participat, la nivel naţional, la 300 de acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii, intervenind, de asemenea, la 3.147 de evenimente. Dintre acestea, 2.671 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 764 de infracţiuni, dintre care 112 în flagrant delict. De asemenea, poliţiştii au găsit 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 32 de măsuri restrictive de libertate.

De asemenea, pentru neregulile găsite, poliţiştii au dat 4.758 de amenzi în valoare totală de peste 1,8 milioane de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 55.000 de lei.

În ceea ce priveşte domeniul rutier, poliţiştii au constatat 108 infracţiuni, fiind reţinute 288 de permise de conducere. În plus, au fost retrase 61 de certificate de înmatriculare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.