Publicitate

Poliția a reținut 50 de PERMISE AUTO pe oră

Poliția a reținut 50 de PERMISE AUTO pe oră

Polițiștii au intervenit, sâmbătă, la peste 2.700 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate aproape 10.000 de sancţiuni contravenţionale, au fost constatate aproximativ 700 de infracțiuni și au fost reținute peste 500 de permise de conducere.

La data de 3 februarie a.c., peste 8.000 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 532 de acțiuni punctuale și s-a intervenit la 2.784 de evenimente, dintre care 2.252 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 695 de infracţiuni, dintre care 168 în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 9 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 29 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 9.854 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.700.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 20.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.

Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 129 de infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute 512 permise de conducere și au fost retrase 150 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.