Logo
Imprimă această pagină

Opt mașini avariate în incendiu

Opt mașini avariate în incendiu

Cinci persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la spital, iar opt maşini au fost avariate în urma exploziei urmate de incendiu care s-a produs, luni, la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare din localitatea gorjeană Hurezani.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, cinci persoane au fost rănite în urma evenimentului produs luni la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, focul extinzându-se apoi şi la sediul administrativ al societăţii comerciale.

Cele cinci persoane sunt angajate la firma respectivă şi au fost rănite fie în urma exploziei, fie pentru că au încercat să stingă focul, două dintre acestea fiind duse la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, opt maşini parcate în zonă au fost avariate în urma exploziei, şase fiind distruse în totalitate, iar două, parţial. Totodată, acoperişul clădirii a ars în incendiu, iar mai multe geamuri de la imobilele aflate în apropiere au fost sparte de suflul exploziei.

Conform reprezentanţilor ISU Gorj, în prezent, are loc o ardere controlată la gura ţevii respective pentru a fi arse gazele de pe conductă, alimentarea fiind oprită şi neînregistrându-se pericol pentru populaţie sau angajaţii societăţii.

Pompierii urmează să afle care a fost cauza producerii acestui eveniment.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.