Mașina s-a izbit într-un pod. Nu au avut șanse

Mașina s-a izbit într-un pod. Nu au avut șanse

Un tânăr de 22 de ani a decedat, iar un altul de 21 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod pe DN 66, în satul Cârbeşti, comuna Drăguţeşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj şi poliţişti.

"În urma impactului unui autoturism cu un cap de pod, au rezultat două victime de sex masculin, de 21 şi 22 de ani, care erau încarcerate. Salvatorii au intervenit pentru descarcerarea victimelor. Victima de 21 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu în stare gravă. Din păcate, pentru bărbatul de 22 de ani nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul", a precizat, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.