Doi adolescenți răniți din cauza poleiului și a vitezei

Doi adolescenți răniți din cauza poleiului și a vitezei

Trei persoane, între care doi adolescenţi, au fost rănite, joi dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a derapat, pe fondul vitezei şi al carosabilului acoperit cu polei, a ieşit de pe şosea, şi a lovit de doi copaci de pe marginea şoselei. Accidentul a avut loc în judeţul Buzău.


Accidentul a fost provocat de o femeie de 43 de ani din Brăila, care circula pe DN 2 B, iar în afara localităţii buzoiene Cilibia, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu polei, a pierdut controlul direcţiei de mers. Maşina a ieşit în afara drumului şi a lovit succesiv doi copaci de pe marginea şoselei.

În urma accidentului, şoferiţa, dar şi doi adolescenţi de 16 şi 17 ani, cu totii din Braila, au fost răniţi, în starea cea mai grava fiind femeia. Toate victimele au fost transportate la spitalul din Buzău, iar poliţiştii au întocmit dosar penal.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, în starea cea mai gravă este femeia, în timp ce adolescenţii au traumatisme care nu le ar pune viaţa în pericol.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.