Joi, 11 Ianuarie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Cine a avut primul permis de conducere în România

Majoritatea tinerilor asteapta cu nerabdare sa faca 18 ani (sau 16 in anumite parti ale lumii) pentru a putea circula in mod legal pe strazi, in fata unui volan. Permisul de conducere este un document aproape la fel de important ca si cartea de identitate si de-a lungul timpului a fost supus unui numar destul de mare de reglementari, creand foarte multe controverse.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cu gâtul tăiat în casa incendiată

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii deUrgenţă Argeş, care joi au intervenit pentru stingerea unui incendiu în localitatea Mioarele, au descoperit în casa în flăcări, în timpul intervenţiei, un bărbat cugâtul tăiat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Accidentele vor fi tratate ca BOLI

Guvernele ar trebui să trateze accidentele rutiere ca o problemă de sănătate publică şi în consecinţă să îmbunătăţească sistemele publice de transport, planificarea rutieră şi designul urban astfel încât să reducă accidentele şi decesele rutiere care afectează ţările sărace, se arată într-un raport al Băncii Mondiale, transmite Reuters. 

Citeşte mai departe ...

Poliţia Română scoate la concurs 770 de posturi

Poliţia Română anunţă că scoate la concurs 770 de posturi şi le transmite celor interesaţi că, deşi "în aceste zile meseria de poliţist nu mai este tentantă", din echipa Poliţiei Române fac parte "oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că cei care au încălcat legea sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor".

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Fetiță decedată în ACCIDENT de mașină

Fetiţa în vârstă de patru ani rănită grav în accidentul rutier petrecut miercuri noapte în judeţul Iaşi a murit joi la Spitalul Sfânta Maria din municipiu, în timp ce un alt copil,în vârstă de şase ani, victimă în acelaşi accident, este în stare critică.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Opt răniţi în trei accidente rutiere

Opt persoane au fost rănite, joi, în trei accidente rutiere produse în judeţul Sibiu, victimele fiind transportate la unităţi medicale . Accidentele s-au produs din cauza şoferilor care, fie nu au acordat prioritate pietonilor, fie au depăşit renegulamentar, fie au adormit la volan.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.