Culegea măceșe când a lovit-o trenul

Culegea măceșe când a lovit-o trenul

O femeie din localitatea arădeană Sânpetru German, care culegea măceşe de-a lungul căii ferate, a fost lovită de un tren, luni după-amiază, pentru că nu a auzit locomotiva şi nici semnalele de avertizare transmise de mecanic. Femeia a fost lovită de scara exterioară a unui vagon şi a fost transportată la spital în stare de comă, în urma leziunilor grave suferite.


Accidentul a avut loc în apropiere de halta din localitatea Sânpetru German, unde o femeie în vârstă de 56 de ani a mers să culeagă măceşe, fiind o zonă în care localnicii culeg fructele în fiecare an.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, femeia mergea de-a lungul căii ferate şi nu a auzit apropierea unui tren, deşi mecanicul ar fi transmis semnale acustice în momentul în care a observat-o.

Mecanicul ar fi încercat să oprească trenul, dar distanţa ar fi fost prea scurtă, iar femeia a fost lovită de scara exterioară a unui vagon.

În urma leziunilor grave suferite, victima a intrat în comă, fiind transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Medicii afimă că starea acesteia este foarte gravă.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, cu privire la faptă.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.