Circulaţie închisă în continuare pe trei drumuri naţionale,

Circulaţie închisă în continuare pe trei drumuri naţionale,

Circulaţia rutieră este închisă în continuare, luni dimineaţă, pe trei drumuri naţionale din Covasna, Suceava şi Vrancea, în urma inundaţiilor.


Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil rămân închise trei drumuri naţionale - DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa din judeţul Covasna, DN2H, în localitatea suceveană Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi DN 2L, în localitatea Soveja din judeţul Vrancea.

Tot din cauza inundaţiilor, este închis DJ 252B, între localităţile Răcătău şi Pînceşti din judeţul Bacău, iar pe alte trei drumuri judeţene din Prahova şi Suceava circulaţia este îngreunată.

Douăzeci şi trei de judeţe sunt sub avertizare cod galben de ploi şi vijelii de duminică de la ora 11:00 până marţi la ora 21:00, iar 18 judeţe sunt sub cod portocaliu de ploi abundente până marţi la ora 21:00.

De asemenea, mai multe judeţe sunt sub avertizări cod galben şi portocaliu de inundaţii emise de hidrologi.

Conform unui bilanţ transmis duminică seară de Ministerul Afacerilor Interne, în urma ploilor şi vijeliilor 28 de localităţi din 15 judeţe sunt afectate, trei localităţi din Argeş şi Teleorman au probleme în alimentarea cu energie electrică, iar 14 persoane din Şona, judeţul Alba, au fost evacuate.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.