Ce a pățit gardianul care și-a legat bunicul și l-a ascuns în portbagaj

Ce a pățit gardianul care și-a legat bunicul și l-a ascuns în portbagaj

Gardianul de la Penitenciarul Poarta Albă, care şi-a agresat şi încătuşat bunicul, iar apoi l-a pus în portbagajul maşinii, fiind prins ulterior de poliţişti, a fost arestat preventiv sâmbătă, pentru 30 de zile, de Judecătoria Hârşova, fiind dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

 


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova l-au prezentat sâmbătă, pe bărbat, gardian la Penitenciarul Poarta Albă, la Judecătoria Hârşova, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă de instanţă. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa. Bărbatul a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Rurală Crucea au identificat vineri, un bărbat în vârstă de 28 de ani, pe DN 2 A, care era suspectat că şi-ar fi agresat bunicul şi apoi l-ar fi pus în portbagajul autoturismului.

Rudele bătrânului i-au sesizat pe oamenii legii după ce tânărul a venit la locuinţa bunicului său, l-a lovit, l-a încătuşat, apoi l-a pus în portbagaj şi a plecat cu maşina.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe şofer între localităţile Crucea şi Stupina, iar când au deschis portbagajul autoturismului l-au găsit acolo pe bătrân.

Conducătorul auto nu a fost cooperant, fiind dus la spital pentru prelevare de probe biologice.

De asemenea, la unitatea medicală a fost dus şi bătrânul, dar nu a rămas internat.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertat, fiind reţinut vineri seara pentru 24 de ore.

Reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă au confirmat că tânărul era gardian în cadrul unităţii, spunând că acesta a venit vineri la lucru, dar având un comportament inadecvat a fost trimis acasă de şeful său. O comisie din cadrul penitenciarului urmează să cerceteze aspectele legate de comportamentul gardianului.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.