Autorusim răsturnat. Patru răniți

Autorusim răsturnat. Patru răniți

Patru tineri au fost răniţi, vineri dimineaţă, într-un grav accident de circulaţie produs pe DN 1 B, în judeţul Buzău, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. Poliţiştii spun că, cel mai probabil, şoferul care are permis de un an ar fi adormit la volan.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agent şef adjunct Mihail Drăghiciu, accidentul s-a produs pe DN 1 B, între Lipia şi Popasul Merei.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii rutieri, a reieşit că un tânăr de 19 ani din localitatea Stâlpu, care conducea un autoturism dinspre Buzău spre Merei, a efectuat la un moment dat o manevră de depăşire, clipă în care a pierdut direcţia, a ieşit în afara şoselei şi s-a răsturnat.

Toţi cei patru tineri care se aflau în maşină au fost răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean: două fete de 18 ani, un tânăr de 27 de ani şi şoferul de 19 ani.

Şoferul care a provocat accidentul avea permis de un an. Poliţiştii au întocmit dosar penal în urma accidentului soldat cu rănirea a patru persoane.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.