Au oprit un șofer cu focuri de armă. Avea 17 ani

Au oprit un șofer cu focuri de armă. Avea 17 ani

Poliţiştii clujeni au tras un foc de avertisment în plan vertical, pentru oprirea şi prinderea unui tânăr de 17 ani care conducea cu viteză excesivă prin Cluj-Napoca un autoturism neînmatriculat şi fără să posede permis de conducere auto. 



"La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 23:30, un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 4 Poliţie şi un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca în timp ce îşi desfăşurau atribuţiile de serviciu pe raza cartierului Mănăştur, au observat un conducător auto care circula cu viteză excesivă. Cel în cauză a pătruns cu viteză în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Mehedinţi şi Izlazului şi nu a oprit la semnalul de oprire efectuat de către poliţist, continuându-şi deplasarea. Astfel, patrula auto a pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. La un moment dat, conducătorul auto a oprit autovehiculul şi împreună cu alte două persoane au coborât din autovehicul şi au fugit. Poliţistul şi jandarmul au pornit în urmărirea lor şi i-au somat să se oprească, cei trei neconformându-se. Pentru oprirea lor, a fost necesară efectuarea unui foc de avertisment în plan vertical. În urma uzului de armă nu au rezultat victime, iar cei trei au fost reţinuţi şi conduşi la sediul unităţii de poliţie", se arată într-o informare transmisă, luni, de IPJ Cluj. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii au stabilit că autoturismul a fost condus de către un tânăr de 17 ani, din localitatea Gilău, iar numărul de înmatriculare aplicat autovehiculului era fals, autoturismul fiind neînmatriculat. 

În cauza respectivă, cercetările continuă pentru conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu număr fals. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.