Logo
Imprimă această pagină

Au bătut ospătarii care nu i-au lăsat în chiloți în restaurant

Au bătut ospătarii care nu i-au lăsat în chiloți în restaurant

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui scandal în care au fost implicate 11 persoane, turişti şi angajaţii unui restauraunt din localitatea 2 Mai. Conflictul a pornit după ce doi dintre turişti nu au fost lăsaţi să intre în local deoarece nu respectau codul vestimentar al acestuia, fiind în pantaloni scurţi.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în data de 17 august, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Vama Veche-2 Mai au fost sesizaţi cu privire la un scandal, care avea loc pe terasa unui restaurant, din localitatea 2 Mai.

Poliţiştii împreună cu o patrulă de jandarmi au intervenit pentru aplanarea scandalului, în acesta fiind implicaţi şase turişti, cu vârste cuprinse între 15 şi 38 de ani, şi cinci angajaţi ai restaurantului. În urma conflictului, patru persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, dar niciuna nu a rămas internată.

Poliţiştii au stabilit că scandalul a izbucnit după ce doi dintre turişti nu au fost lăsaţi să intre în incinta restaurantului deoarece nu respectau codul vestimentar al acestuia, fiind în pantaloni scurţi.

În cauză, poliţiştii constănţeni continuă cercetările pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.