Amendat de poliție pentru că a înfășurat cu sârmă ghimpată un cireș

Amendat de poliție pentru că a înfășurat cu sârmă ghimpată un cireș

Un bistriţean a fost amendat de Poliţia Locală a municipiului Bistriţa după ce a înfăşurat un cireş cu sârmă ghimpată ca să nu ajungă copiii la fructele care au început să se coacă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Bărbatul în vârstă de 56 de ani din Bistriţa a fost amendat duminică, de Poliţia Locală, cu 300 de lei, după ce a înfăşurat un cireş cu sârmă ghimpată.

“Bărbatul a fost amendat conform prevederilor Legii 61 art. 2.1 cu o sumă de 300 de lei. Copacul se afla pe domeniul public, aşa că i s-a solicitat politicos, dar insistent, să îndepărteze sârma ghimpată din copac”, a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Serviciului de Ordine Publică din Poliţia Locală Bistriţa, Ovidiu Gabrian.

Copacul a fost plantat în urmă cu zeci de ani de bărbat, în faţa blocului în care locuieşte, într-o grădină comună aflată între imobile. Anul acesta, nervos pe copiii din zonă care au început să se urce în copac de cum s-au copt cireşele, a decis să protejeze copacul plin de fruncte înfăşurându-l în sârmă ghimpată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.