Ambulanță implicată în accident. Doi copii răniți

Ambulanță implicată în accident. Doi copii răniți

O maşină şi o ambulanţă care transporta un pacient au fost implicate într-un accident rutier, în zona localităţii Şimian din judeţul Mehedinţi. În urma accidentului, două femei şi doi copii au fost transportaţi la spital.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, accidentul a avut loc pe DN56A, în zona localităţii Şimian.

”Pe DN56A a avut loc un eveniment rutier, fiind implicată o ambulanţă ce transporta un pacient şi un autoturism”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi spun că în urma accidentuţui, patru persoane au fost transportate la spital. Este vorba de doi copii şi două femei, cu toţii aflaţi în autoturismul implicat în accident.

”În urma accidentului, produs între un autoturism şi o ambulanţă de transport, patru persoane aflate în autoturism - două femei şi doi copii, au fost evaluate de echipajele SMURD şi SAJ şi au fost transportate la spital, conştiente şi stabile. Cele două persoane aflate în ambulanţă nu au necesitat îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Cei doi copii răniţi sunt de cinci ani, respectiv şase luni.

Poliţiştii urmează să stabilească exact cum a avut loc accidentul şi cine se face vinovat de producerea acestuia.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.