Accident cu zece victime. O persoană a murit

Accident cu zece victime. O persoană a murit

Poliţiştii din Galaţi au anunţat, luni, că zece persoane au fost implicate în accidentul produs pe DN 25, între care trei copii. Trei persoane au murit - două la faţa locului şi una la spital - iar şapte au fost rănite. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, iar traficul în zona accidentului a fost reluat.


Poliţiştii din Galaţi au anunţat, luni, că zece persoane au fost implicate în total în accidentul de pe DN 25, între care trei copii.

Doi adulţi au murit la faţa locului şi opt persoane, între care trei copii, au fost transportate la spital. La unitatea medicală, unul dintre adulţi a murit din cauza rănilor suferite, bilanţul accidentului ajungând, astfel, la trei morţi şi şapte răniţi.

Poliţiştii au anunţat că accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. Se pare că între persoanele decedate este şi unul dintre şoferi, însă poliţiştii nu au precizat dacă este sau nu cel care a provocat accidentul.

Centrul Infotrafic a anunţat că traficul în zona accidentului a fost reluat.

Un accident în care au fost implicate două autoturisme a avut loc, luni, pe DN 25. Se pare că maşinile s-au ciocnit frontal.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.