ABOMINABIL. Antrenor de tenis și-a violat eleva de 11 ani

ABOMINABIL. Antrenor de tenis și-a violat eleva de 11 ani

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, care este un cunoscut antrenor de tenis din oraşul Cugir, judeţul Alba, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia fiind acuzat că în 2017 şi-ar fi agresat sexual şi violat una dintre eleve, care avea la acea dată numai 11 ani.


Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care au decis trimiterea în judecată a bărbatului pentru săvârşirea infracţiunii de viol, faptă care ar fi avut loc în data de 22 aprilie 2017, chiar în vestiarul bazei sportive a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir, unde bărbatul este antrenor.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului, dosarul a intrat în camera preliminară a Judecătoriei Alba Iulia urmând ca în această lună să intre în judecare după ce va fi verificată legalitatea administrării rechizitoriului şi a celorlalte acte de urmărire penală.

Procurorii au stabilit, potrivit rechizitoriului, că „inculpatul P.I., în calitate de antrenor, a pus-o pe persoana vătămată minoră, în vârstă de 11 ani, să se aşeze în braţele sale – inculpatul stând pe un scaun, a prins-o cu o mână de după corp în timp ce cu cealaltă mână a început să o mângâie pe piept pe sub bluză”.

Materialul procurorilor conţine şi alte detalii greu de reprodus privind modul în care bărbatul ar fi agresat-o sexual şi violat-o pe fetiţă.

Antrenorul de tenis a fost arestat preventiv în aprilie 2017 sub acuzaţia că şi-ar fi agresat sexual una dintre eleve, în vârstă de 11 ani la acea dată. Fata era una dintre elevele cărora bărbatul le preda tenis, iar oamenii legii au fost sesizaţi de către tatăl fetiţei, căruia fiica i-ar fi povestit la ce a fost supusă de antrenor.

Magistraţii din Alba Iulia au decis ulterior ca antrenorul să fie cercetat în stare de libertate.

Bărbatul este un cunoscut antrenor de tenis din Cugir, care are la cursuri mulţi copii în cadrul Clubului Sportiv Orăşenesc.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.