A intrat peste proprietari și le-a furat câinele

A intrat peste proprietari și le-a furat câinele

Un bărbat acuzat că a pătruns noaptea într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei jefuindu-i pe locatari sub ameninţarea unui cuţit, a fost prins în Dolj, în prezent aflându-se în arest preventiv pentru tâlhărie calificată.

Surse judiciare afirmă că este vorba despre Travis Pleşan, zis "Rumburak", iar, conform poliţiei, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, "este cunoscut cu preocupări de natură infracţională, atât în ţară, cât şi în străinătate".

Potrivit Poliţiei Capitalei, cercetările în acest caz au fost declanşate în 10 aprilie, când, în jurul orei 04:30, poliţiştii Secţiei 14 au fost sesizaţi de un bărbat că, în timp ce se afla în locuinţa sa din sectorul 4, "un bărbat necunoscut a pătruns în apartament şi, sub ameninţarea cuţitului, l-a deposedat pe el şi pe prietena sa de o sumă de bani şi de un câine de rasă".

Bărbatul a fost identificat, iar în 13 aprilie, în jurul orei 21:00, a fost prins în trafic, pe raza judeţului Dolj, fiind adus în Capitală pentru audieri.

"Cercetările sunt continuate de către subunitatea de poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de arest preventiv", precizează poliţia.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.