Luni, 12 Martie 2018 - PolitiaRutiera.ro

Arestat după ce vrut să cumpere salam cu bani trași la xero

Un bărbat de 50 de ani din judeţul Vrancea este cercetat pentru fals de monedă şi tentativă de uz de fals după ce a încercat să achite cumpărăturile făcute la tîrgul din Dumbrăveni cu bani falşi. Bancnotele folosite de el erau de o calitate proastă, dat fiind că fuseseră copiate la Xerox iar imaginile erau conturate cu carioca

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CAMIOANELE nu au voie în Ungaria

Camioanele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone nu vor putea intra pe teritoriul Ungariei începând de miercuri noapte şi până joi noapte, respectiv în perioada sărbătoririi Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, au transmis autorităţile statului vecin poliţiştilor de frontieră români.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

A jefuit un magazin pentru 1.000 de lei

O vânzătoare de 58 de ani din Arad a fost rănită cu un cuţit, duminică, de un bărbat care a intrat în magazin când era singură, cu scopul comiterii unui jaf, reuşind să fugă cu aproximativ 1.000 de lei. Femeia este în spital, în afara pericolului, în timp ce suspectul a fost identificat şi este căutat de poliţişti.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cercetat după ce și-a lăsat prietenul să moară ca un câine

Tânărul argeşean care duminică după amiază a abandonat pe stradă un bărbat cunoscut drept consumator de droguri, care la scurt timp a fost declarat decedat, este cercetat în stare de libertate pentru infracţiunea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. El riscă o pedeapsă de cel mult un an de detenţie, conform legii.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.