PolitiaRutiera.ro

Copil bolnav, disparut

  • Miercuri, 05 Martie 2014 12:10
  • Scris de politiarutiera3

Copilul de 14 ani cu autism, aflat în grija unui asistent maternal şi care a fost dat dispărut de la domiciliu, marţi, în localitatea Dognecea, judeţul Caraş-Severin, a fost găsit în comuna vecină, el declarându-le poliţiştilor că plecase să se plimbe.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, Sorin Peica, în vârstă de 14 ani, din Dognecea, care a fost dat dispărut marţi după-amiază de către asistentul maternal în grija căruia se afla, după ce nu s-a mai întors de la şcoală, a fost găsit în localitatea vecină, Doclin.

"Tânărul a fost găsit în localitatea Doclin. Când a fost găsit le-a spus poliţiştilor că plecase la o plimbare. Numai că a traversat un deal pentru a ajunge în localitatea în care a fost găsit", a declarat Ancuţa Cărbunaru.

Potrivit acesteia, băiatul a fost găsit miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.30.

Sorin Peica a fost căutat de zeci de localnici, poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră după ce marţi după-amiază, o femeie, asistent maternal în cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Caraş-Severin, a anunţat Poliţia că un băiatde 14 ani, cu tulburări de comportament şi autism, şi pe care îl avea în grijă, nu s-a mai întors de la şcoală.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."