1
In data de 17.03.2017 am oprit autoturismul pe trotuarul din fata casei mele ( ce are peste 3 metri latime) pe Splaiul Independentei .
In fata mea pe trotuar , chiar in poarta o masina de politie cu fata in sens invers . Am coborat din masina cu ceva materiale de constructii ( o parte din ele) urmand sa le transport in casa . Cand am intrat in curte am vazut ca erau si 2 agenti de la rutiera in masina , ce scriau de zor la procese verbale. Politicos m-am dus sa ii intreb daca ii deranjeaza foarte tare faptul ca am oprit in fata masinii lor , cu gandul ca daca este o problema sa facem schimb de locuri sau sa le facilitez iesirea
In acel moment cel de la volan s-a rastit la mine ca ei nu sunt acolo in concediu si sa imi mut masina imediat . Am solicitat cateva minute macar sa termin de descarcacat. "Acum mutati masina" mi s-a strigat rastit , ne luati vizibilitatea . Cand m-am intors dupa cel de-al doilea drum mi s-au solicitat actele , CI , certif de inmatriculare si dovada , intrucat cu 30 min mai devreme permisul fusese retinut pt preschimbare.
Agentul sef adjunct Olteanu Valentin a intrat cu actele in masina si a iesit dupa 10 min explicandu-mi ca mi-a fost schimbata dovada si mi-a fost emisa o alta in urma unui proces verbal in care eram sanctionat ca nu am respectat indicatiile agentului de circulatie conf. art 31/a coroborat cu art. 100 alin3 pct f si art 111/1/c din OUG 195/2002 cu privire la circulatia pe drumurile publice. Adica mi s-a suspendat si permisul pentru nesupunere Art invocat referindus-se la nerespecatarea indicatiilor agentului de circulatie participantilor la trafic , nu unui locatar ce se afla in curte si respectiv pe trotuarul din fata casei , se refera la conducatorii auto aflati pe carosabil nu la cei aflati pe opriti pe trotuar
Cum zicea si raposatul Toma Caragiu : " Ma cine-i tine pe-astia in brate? " si Hopa-Sus , probabil maine va fi avansat ca a linistit un element ce tulbura linistea si a desconsiderat indicatiile sale . De ce ne miram ca toate merg asa in tara asta? Am dreptul la contestatie , sa alerg dupa certificate de grefa , dupa stampile pe hotarari , ore si zile de compus actiunea in instanta , iar politistul are dreptul sa abuzeze in continuare , eventual sa avanseze in grad , sa primeascu un salariu mai mare, tot pe banii platiti de noi contribubilii.
Astept opiniile Dvs. poate sunt eu nebun si nu stiu pe ce lume traiesc
Marcaje