PolitiaRutiera.ro Forum ÃŽntrebări Frecvente

Aici poți găsi rezultate la întrebări despre cum funcționează forumul. Folosește linkurile sau caseta de căutare de mai jos pentru a găsi ceea ce cauți.

Ce este o categorie?

O categorie este o etichetă de nivel admin. Aceasta înseamnă că doar doar utilizatorii cu drepturi administrative sau accese de scriere pot desemna articole la categorii în timp ce cititorii nu pot.

Categoriile fac posibil ca articolele să fie grupate în diferite secțiuni într-o locație. Spre deosebire de secțiuni, un articol poate fi atribuit pentru mai mult de o categorie. Aceasta îți permite să filtrezi, să grupezi și chiar să cauți conținut într-o secțiune.

Poți fie să faci asta când creezi prima dată articolul sau mai târziu prin editarea opțiunilor pentru un articol.

Cum schimb categoriile pentru un articol?

În secțiunea "Opțiuni publicare", mergi la antetul "Categorii". Bifează căsuțele pentru categoriile pentru care vrei să le desemnezi pentru articol.

Cum fac să apară un articol în secțiuni multiple?

Un articol poate aparține doar unei secțiuni. Dar, poți face ca un articol să apară într-o secțiune sursă schimbând ordinea de afișare pentru secțiune sau "Noutăți Primele" sau "Noutăți per Secțiune". Opțiunea "Noutăți Primele" va determina ultimele articole publicate în secțiuni și subsecțiuni să fie afișate pe pagina secțiunii. Opțiunea "Noutăți per Secțiune" afișează cele mai noi articole în fiecare subsecțiune în pagina secțiunii sursă. Te rog să citești articolul Cum schimb Ordine Afișare Conținut pentru o secțiune? pentru mai multe informații.

Caută în întrebări frecvente

Selectează această opțiune dacă vrei să fie procesată căutarea atât în elementele întrebări frecvente cât și în titlurile acestora.

Selectează aici o opțiune pentru a specifica cum vrei să fie tratat procesul de căutare. 'Orice cuvinte' va avea ca rezultat cele mai numeroase dar probabil cele mai irelevante rezultate, în timp ce 'Expresie completă' va avea ca rezultat doar conținutul exact a ceea ce cauți.